Division z gtx - ami
Moderator: Sztab
-
- Articles: 0
- Reactions:
Division z gtx - ami
od dziś startuje promocja tomclancy-thedivision z wybranymi gtx - ami , ja skorzystałem , czy warto zobaczymy....
http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/tom-clancys-the-division/bundle#cid=GBCK-Campaign-the-division-bundle-riseupQ1-geforce-uk-homepage-&utm_source=geforce-uk&utm_medium=&utm_content=homepage&utm_campaign=GBCK-Campaign-the-division-bundle-riseupQ1-UK
http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/tom-clancys-the-division/bundle#cid=GBCK-Campaign-the-division-bundle-riseupQ1-geforce-uk-homepage-&utm_source=geforce-uk&utm_medium=&utm_content=homepage&utm_campaign=GBCK-Campaign-the-division-bundle-riseupQ1-UK
Re: Division z gtx - ami
Eee u mnie ni chuja :-/
[nfo]This serial number has no available promotions[/nfo]
[nfo]This serial number has no available promotions[/nfo]

-
- Reactions:
bo to zakupione od dziś do 20.04 a jakiej firmy masz kartę?
-
- Reactions:
Eee to lipa na asusy podobno jeszcze jakieś kody wysylaja. Niekononiecznie świeżo kupionych.
Kowal o jakich asusach mianowicie mowa? Masz jakąś stronkę źródło ? Ja mam asusa to może skorzystam.
- UstroniokPL
- Reactions:
-
- Reactions:
Chemo pisze:Kowal o jakich asusach mianowicie mowa? Masz jakąś stronkę źródło ? Ja mam asusa to może skorzystam.
Już się chyba ogarnęli , ale podobno po zmianie regionu na Australia można było wyhaczyć Tomb raider i r6 siege - niekoniecznie przy nowo zakupionej karcie...teraz zostały promocje dla nowo zakupionych kart.
-
- Reactions:
Jeszcze zostało takie coś nie mogę odczytać czy to promocja dla posiadaczy czy dla nabywców...