Team speak overlay

Moderator: Sztab

Awatar użytkownika
fr1maN666
Posty: 3932
Rejestracja: 13 kwie 2015, 17:25
Ilość Plusów: 2072
Lokalizacja: Kraśnik

Team speak overlay

Postautor: fr1maN666 » 20 kwie 2019, 13:11

Siema!

Zna ktoś jakąś alternatywę dla TS Notifier'a (który mi nie działa na Win10, nie wiedzieć czemu :-() oprócz Overwolf'a, który z kolei nie współpracuje z TD2 ?

Buziaczki!
Obrazek
Awatar użytkownika
snufkin90
Posty: 459
Rejestracja: 03 lis 2015, 16:43
Ilość Plusów: 167
Lokalizacja: Łęczna
Kontaktowanie:

Re: Team speak overlay

Postautor: snufkin90 » 23 kwie 2019, 9:40

discord ładnie działa :D
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
fr1maN666
Posty: 3932
Rejestracja: 13 kwie 2015, 17:25
Ilość Plusów: 2072
Lokalizacja: Kraśnik

Re: Team speak overlay

Postautor: fr1maN666 » 23 kwie 2019, 13:58

OK. To teraz czekam na sposób jak to zrobić siedząc na TS'ie, ale żeby mi overlay z TS'a szedł przez Discorda. Masz 1 dzień czasu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Slo1kDz3mu
Posty: 1303
Rejestracja: 02 kwie 2015, 11:27
Ilość Plusów: 1180
Lokalizacja: Wolverhampton

Re: Team speak overlay

Postautor: Slo1kDz3mu » 23 kwie 2019, 14:59

Bardzo ładnie działa drugi monitor. W każdej grze :)
Obrazek
Awatar użytkownika
snufkin90
Posty: 459
Rejestracja: 03 lis 2015, 16:43
Ilość Plusów: 167
Lokalizacja: Łęczna
Kontaktowanie:

Re: Team speak overlay

Postautor: snufkin90 » 23 kwie 2019, 18:10

fr1maN666 pisze:OK. To teraz czekam na sposób jak to zrobić siedząc na TS'ie, ale żeby mi overlay z TS'a szedł przez Discorda. Masz 1 dzień czasu.

mozna przeskoczyc na disorda :D chociaz jest mega wkurwiajacy :D mało to programistó tu w klanie ? niech napisza zrobi sie zrzute i juz
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Pytania/Problemy”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości