R9 280x

Moderator: Sztab

Awatar użytkownika
WillNR
Posty: 312
Rejestracja: 25 kwie 2015, 0:12
Ilość Plusów: 161
Lokalizacja: Warszawa

R9 280x

Postautor: WillNR » 21 lis 2018, 12:55

Pany, mam na sprzedaż swoją grafę którą użytkowałem do tej pory, jak co link daje niżej, ale w razie jakby który chujek chciał się dogadać to ponegocjujemy ;)

https://allegro.pl/gigabyte-radeon-r9-2 ... 52866.html
Awatar użytkownika
Your3vilTwin
Posty: 822
Rejestracja: 04 maja 2015, 21:49
Ilość Plusów: 487
Lokalizacja: krzesło

Re: R9 280x

Postautor: Your3vilTwin » 21 lis 2018, 15:43

Pewnie friman albo spoq...
Awatar użytkownika
fr1maN666
Posty: 3885
Rejestracja: 13 kwie 2015, 17:25
Ilość Plusów: 2037
Lokalizacja: Kraśnik

Re: R9 280x

Postautor: fr1maN666 » 21 lis 2018, 15:46

Proponuję 8 zł.
Obrazek
Awatar użytkownika
sp0q
Posty: 3702
Rejestracja: 05 kwie 2015, 22:02
Ilość Plusów: 1534
Lokalizacja: Twoja matka

Re: R9 280x

Postautor: sp0q » 21 lis 2018, 21:49

7,50
Call me GypsyMalaga. Prepare your anus for boarding.
snufkin90 pisze:spoq.... Ty jesteś jak japońskie pornole...
Awatar użytkownika
fr1maN666
Posty: 3885
Rejestracja: 13 kwie 2015, 17:25
Ilość Plusów: 2037
Lokalizacja: Kraśnik

Re: R9 280x

Postautor: fr1maN666 » 21 lis 2018, 21:58

7
Obrazek
Awatar użytkownika
Your3vilTwin
Posty: 822
Rejestracja: 04 maja 2015, 21:49
Ilość Plusów: 487
Lokalizacja: krzesło

Re: R9 280x

Postautor: Your3vilTwin » 21 lis 2018, 22:45

Jeszcze parę godzin i Will będziesz dopłacał...
Awatar użytkownika
sp0q
Posty: 3702
Rejestracja: 05 kwie 2015, 22:02
Ilość Plusów: 1534
Lokalizacja: Twoja matka

Re: R9 280x

Postautor: sp0q » 21 lis 2018, 22:59

Ja miałem na myśli dopłatę - sądziłem, że to jasne.
Call me GypsyMalaga. Prepare your anus for boarding.
snufkin90 pisze:spoq.... Ty jesteś jak japońskie pornole...
MARCIN_ZAC
Posty: 209
Rejestracja: 19 wrz 2015, 22:57
Ilość Plusów: 44
Lokalizacja: 21-500

Re: R9 280x

Postautor: MARCIN_ZAC » 21 lis 2018, 23:20

ja bede składał cos dla syna przebije spoka 10 daje
Awatar użytkownika
Jarzombek
Posty: 316
Rejestracja: 03 kwie 2015, 11:16
Ilość Plusów: 143
Lokalizacja: Warszawa

Re: R9 280x

Postautor: Jarzombek » 22 lis 2018, 10:52

Willu ty byś sobie wymienił tego procka trupa najpierw a nie grafike.
Awatar użytkownika
fr1maN666
Posty: 3885
Rejestracja: 13 kwie 2015, 17:25
Ilość Plusów: 2037
Lokalizacja: Kraśnik

Re: R9 280x

Postautor: fr1maN666 » 22 lis 2018, 11:18

Pisałem mu że proc padaka.
Obrazek
Awatar użytkownika
WillNR
Posty: 312
Rejestracja: 25 kwie 2015, 0:12
Ilość Plusów: 161
Lokalizacja: Warszawa

Re: R9 280x

Postautor: WillNR » 22 lis 2018, 18:40

Na ten socket nic lepszego mi chyba nie wejdzie i tak ... Bo ja mam AM3+
Awatar użytkownika
Figimli
Posty: 1093
Rejestracja: 24 kwie 2015, 18:22
Ilość Plusów: 411
Lokalizacja: polska

Re: R9 280x

Postautor: Figimli » 22 lis 2018, 22:35

wiec nie zmieniaj grafy tylko dozbieraj na plyte i procka itd a grafe z czasem do tego czasu stanieja nieco
Awatar użytkownika
WillNR
Posty: 312
Rejestracja: 25 kwie 2015, 0:12
Ilość Plusów: 161
Lokalizacja: Warszawa

Re: R9 280x

Postautor: WillNR » 23 lis 2018, 16:53

Grafe juz mam, i tak wydajnosc skoczyla wchuj.
Awatar użytkownika
sp0q
Posty: 3702
Rejestracja: 05 kwie 2015, 22:02
Ilość Plusów: 1534
Lokalizacja: Twoja matka

Re: R9 280x

Postautor: sp0q » 23 lis 2018, 19:30

Taka prawda, jak wrzuciłem 970 do kartofla zanim zmieniłem mobo i proca to nie ma chuja - w Wieśku 20 klatek więcej.

Ale bez sensu - gdybym ja miał raka to bym grafiki nie kupował.
Call me GypsyMalaga. Prepare your anus for boarding.
snufkin90 pisze:spoq.... Ty jesteś jak japońskie pornole...

Wróć do „Sprzedam”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości