Rainbow Six: Siege - Dyskusja ogólna

Moderator: Sztab

Awatar użytkownika
sp0q
Posty: 3833
Rejestracja: 05 kwie 2015, 22:02
Lokalizacja: Twoja matka

Rainbow Six: Siege - Dyskusja ogólna

Postautor: sp0q » 22 sie 2015, 18:47

Rozdają właśnie darmowe klucze do zamkniętej bety - kilka stron do przeklikania więc jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam : )

LINK
Call me GypsyMalaga. Prepare your anus for boarding.
snufkin90 pisze:spoq.... Ty jesteś jak japońskie pornole...
Awatar użytkownika
Kuchorz
Posty: 1701
Rejestracja: 02 kwie 2015, 11:25
Lokalizacja: TGS-Clan.pl

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: Kuchorz » 22 sie 2015, 19:39

Lipa jakaś z tym kodem, wiadomość przyszła a w wiadomości:

Obrazek

Jak próbowałem drugi raz to mi napisało, że już zrealizowałem kod.
Obrazek

Podróż jest jak gra... Zawsze towarzyszy jej korzyść albo strata, i to zwykle z nieoczekiwanej strony...
Awatar użytkownika
crimcloud
Posty: 144
Rejestracja: 03 kwie 2015, 13:25
Lokalizacja: Warszawa

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: crimcloud » 22 sie 2015, 20:04

W drugim okienku powinieneś mieć kod. To nie jest jakiś błąd wyświetlania?
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Kuchorz
Posty: 1701
Rejestracja: 02 kwie 2015, 11:25
Lokalizacja: TGS-Clan.pl

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: Kuchorz » 22 sie 2015, 20:29

Jakiś błąd czegoś jest, sprawdziłem i na ff i na explorerze i na komórce i na lapku i nic, a te ichnie centrum samopomocy co to do niego jest link niżej w tej samej wiadomości to się nawet nie otwiera... Coś czuję, że mi sp0qu wszystkie cygańskie sprośności w nocy z dysku pokradnie...
Obrazek

Podróż jest jak gra... Zawsze towarzyszy jej korzyść albo strata, i to zwykle z nieoczekiwanej strony...
Awatar użytkownika
sp0q
Posty: 3833
Rejestracja: 05 kwie 2015, 22:02
Lokalizacja: Twoja matka

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: sp0q » 22 sie 2015, 21:02

Mi przyszło na mail :E
Call me GypsyMalaga. Prepare your anus for boarding.
snufkin90 pisze:spoq.... Ty jesteś jak japońskie pornole...
Awatar użytkownika
TeGies
Posty: 801
Rejestracja: 31 mar 2015, 12:26
Lokalizacja: Bytom
Kontakt:

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: TeGies » 23 sie 2015, 6:31

Done, tyle że to tylko rejestracja na liście oczekujących na dostęp do bety - a kogo wybiorą to inna rzecz.
˙zsıʍoɯ ɯʎzɔ o 'ɐıɔǝɾod zsɐɯ ǝıu ıʞodop 'ǝʇsoɹd ʇsǝɾ oʞʇsʎzsʍ
Awatar użytkownika
Your3vilTwin
Posty: 827
Rejestracja: 04 maja 2015, 21:49
Lokalizacja: krzesło

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: Your3vilTwin » 23 sie 2015, 9:37

No bo sam kod od zielonych to nie wszystko.
1) Trzeba przejść na stronę http://rainbow6.ubi.com/siege/pl-pl/beta/index.aspx
2) Kliknąć
zrealizuj kod gwarantujący dostęp

3) wybrać platformę PC master race
4) zalogować się na swoje konto Uplay
5) wkleić kod od Nvidii
6) czekać na potwierdzenie na maila (powiązanego z Upaly).
Awatar użytkownika
fr1maN666
Posty: 4075
Rejestracja: 13 kwie 2015, 17:25
Lokalizacja: Kraśnik

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: fr1maN666 » 23 sie 2015, 9:46

Też już jestem w kolejce :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
sp0q
Posty: 3833
Rejestracja: 05 kwie 2015, 22:02
Lokalizacja: Twoja matka

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: sp0q » 23 sie 2015, 10:20

TeGies pisze:Done, tyle że to tylko rejestracja na liście oczekujących na dostęp do bety - a kogo wybiorą to inna rzecz.

Tak będzie jeśli rejestrujesz się zwykłą ścieżką - kod od nvidii wprowadzasz poprzez link opisany jako 'Zrealizuj swój kod gwarantujący dostęp' co raczej nie pozostawia wątpliwości.
Call me GypsyMalaga. Prepare your anus for boarding.
snufkin90 pisze:spoq.... Ty jesteś jak japońskie pornole...
Awatar użytkownika
TeGies
Posty: 801
Rejestracja: 31 mar 2015, 12:26
Lokalizacja: Bytom
Kontakt:

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: TeGies » 23 sie 2015, 11:57

Ok, dzięki - mój błąd. Wbijam nowy kod.
˙zsıʍoɯ ɯʎzɔ o 'ɐıɔǝɾod zsɐɯ ǝıu ıʞodop 'ǝʇsoɹd ʇsǝɾ oʞʇsʎzsʍ
Awatar użytkownika
fr1maN666
Posty: 4075
Rejestracja: 13 kwie 2015, 17:25
Lokalizacja: Kraśnik

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: fr1maN666 » 23 sie 2015, 12:01

No i co teraz ? :o

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
wolcin
Posty: 341
Rejestracja: 04 kwie 2015, 20:46
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: wolcin » 23 sie 2015, 12:53

Ja mam to ...

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Spirsu
Posty: 235
Rejestracja: 03 kwie 2015, 1:32

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: Spirsu » 31 sie 2015, 17:52

A ja mam tak :P
Załączniki
beciora.jpg
beciora.jpg (182.22 KiB) Przejrzano 16358 razy
"...Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci skurwiele umierali za swoją..." - George Smith Patton Junior
Obrazek

Po wyciągnięciu zawleczki granat przestaje być Twoim przyjacielem :-)
Awatar użytkownika
Jarzombek
Posty: 328
Rejestracja: 03 kwie 2015, 11:16
Lokalizacja: Warszawa

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: Jarzombek » 27 wrz 2015, 13:14

Macie dostęp do tej bety ? Ja się pochwale że dostałem klucz.
Awatar użytkownika
Kuchorz
Posty: 1701
Rejestracja: 02 kwie 2015, 11:25
Lokalizacja: TGS-Clan.pl

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: Kuchorz » 27 wrz 2015, 17:11

Jarzombek pisze:Macie dostęp do tej bety ? Ja się pochwale że dostałem klucz.



Ja też, jakoś w piątek, ale za cholerę nie idzie go uaktywnić na steam'ie.
Obrazek

Podróż jest jak gra... Zawsze towarzyszy jej korzyść albo strata, i to zwykle z nieoczekiwanej strony...
Awatar użytkownika
sp0q
Posty: 3833
Rejestracja: 05 kwie 2015, 22:02
Lokalizacja: Twoja matka

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: sp0q » 27 wrz 2015, 19:24

Pewnie dlatego, że to na uplay :D
Call me GypsyMalaga. Prepare your anus for boarding.
snufkin90 pisze:spoq.... Ty jesteś jak japońskie pornole...
Awatar użytkownika
Kuchorz
Posty: 1701
Rejestracja: 02 kwie 2015, 11:25
Lokalizacja: TGS-Clan.pl

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: Kuchorz » 27 wrz 2015, 20:09

sp0q pisze:Pewnie dlatego, że to na uplay :D


Nooo... :P Zaraz się ściągnie :P
Obrazek

Podróż jest jak gra... Zawsze towarzyszy jej korzyść albo strata, i to zwykle z nieoczekiwanej strony...
Awatar użytkownika
Your3vilTwin
Posty: 827
Rejestracja: 04 maja 2015, 21:49
Lokalizacja: krzesło

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: Your3vilTwin » 28 wrz 2015, 9:13

Ja też mam już klucz. Ba nawet już zainstalowałem. To jak? Dziś zamiast BF-a...?
Awatar użytkownika
Kuchorz
Posty: 1701
Rejestracja: 02 kwie 2015, 11:25
Lokalizacja: TGS-Clan.pl

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: Kuchorz » 28 wrz 2015, 9:17

Rainbow Six ssie... Nie wiem czy to dlatego, że to beta ale... Dynamika i model postaci w czasie ruchu, takie wrażenie miałem jakbym grał w tdm w gtaV. Grafika szału nie robi, mapy są nawet mniejsze niż w TDM w BF, w sumie jedyna fajna rzecz to wielopoziomowość i dużo pomieszczeń w budynkach, a właściwie jednym centralnym budynku :P O ile 5vs5 czyli policjanci vs terroryści w walce o zabezpieczenie jakiegoś obszaru czy też bomby jeszcze jako tako się prezentuje to multi z drużyną graczy przeciw AI to jakiś dowcip. Przeciwnicy w tych samych miejscach, głupi jak buty z lewej nogi, żadnego wyzwania, nawet dla takiej lamy jak ja :P Lipa generalnie z mojego punktu widzenia. Może i jakaś odskocznia jak ktoś się skusi, ciągle jednak mimo swoich wad BF jest najlepszy na rynku.
Obrazek

Podróż jest jak gra... Zawsze towarzyszy jej korzyść albo strata, i to zwykle z nieoczekiwanej strony...
Awatar użytkownika
fr1maN666
Posty: 4075
Rejestracja: 13 kwie 2015, 17:25
Lokalizacja: Kraśnik

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: fr1maN666 » 28 wrz 2015, 11:15

A przyszedł mi dzisiaj klucz. Jak tak piszę to jebem na to....
Obrazek
Awatar użytkownika
sp0q
Posty: 3833
Rejestracja: 05 kwie 2015, 22:02
Lokalizacja: Twoja matka

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: sp0q » 28 wrz 2015, 11:37

Mi się nie chce uplaya specjalnie instalować, i tak tego nie kupimy : P już prędzej bym w Titanfalla wskoczył póki jeszcze dycha.
Call me GypsyMalaga. Prepare your anus for boarding.
snufkin90 pisze:spoq.... Ty jesteś jak japońskie pornole...
Awatar użytkownika
sp0q
Posty: 3833
Rejestracja: 05 kwie 2015, 22:02
Lokalizacja: Twoja matka

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: sp0q » 16 lis 2015, 8:54

Call me GypsyMalaga. Prepare your anus for boarding.
snufkin90 pisze:spoq.... Ty jesteś jak japońskie pornole...
Awatar użytkownika
Kuchorz
Posty: 1701
Rejestracja: 02 kwie 2015, 11:25
Lokalizacja: TGS-Clan.pl

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: Kuchorz » 16 lis 2015, 10:35

sp0q pisze:http://pclab.pl/news66944.html

Nic tylko brać :D


Za 120 ssie bardziej. Pewnie, że nic tylko brać.
Obrazek

Podróż jest jak gra... Zawsze towarzyszy jej korzyść albo strata, i to zwykle z nieoczekiwanej strony...
Awatar użytkownika
Kuchorz
Posty: 1701
Rejestracja: 02 kwie 2015, 11:25
Lokalizacja: TGS-Clan.pl

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: Kuchorz » 15 kwie 2016, 2:48

Rainbow Ssie tak bardzo, że w weekend jest za friko:
http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/new ... nd_ID30747
Obrazek

Podróż jest jak gra... Zawsze towarzyszy jej korzyść albo strata, i to zwykle z nieoczekiwanej strony...
Awatar użytkownika
fr1maN666
Posty: 4075
Rejestracja: 13 kwie 2015, 17:25
Lokalizacja: Kraśnik

Re: Rainbow Six: Siege

Postautor: fr1maN666 » 15 kwie 2016, 7:45

Kuchorz pisze:Rainbow Ssie tak bardzo, że w weekend jest za friko:
http://rainbow6.ubi.com/siege/en-GB/new ... nd_ID30747


Jebać R6!!! Doom jest już do ściągnięcia...
Obrazek

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość